Termeni și condiții

Acest site …………………………….., denumit in continuare ‚‚SITE’’ este deținut și administrat de catre Primăria/Administrația Locală ……………………………………., denumită în continuare „BENEFICIAR” cu sediul în ……………………………., având urmatoarele date de contact: email:……………….. , telefon:……………… , fax: ………………………….

 

Utilizarea SITE-ului presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor.

 

  1. Definitii

SITE – Domeniul ……………………………. și toate subdomeniile asociate acestuia.

Utilizator – orice persoană fizică sau juridică ce are acces la conținutul pus la dispoziție prin orice mijloace de către BENEFICIAR și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice SITE-ului din prezenta secțiune Termeni si Condiții.

Comerciant / Vânzator – orice persoană/firmă care iși listează produsele pe SITE.

Cumpărător / Client – orice persoană fizica sau juridică care are acces la conținutul de pe SITE și plasează o comandă.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare intre Comerciant / Vânzător și Cumpărător prin care cumpărătorul transmite intenția sa de a achiziționa produse existente pe SITE.

Formular de contact –  un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Utilizator și BENEFICIAR sau între Utilizator și COMERCIANT și intenția de a comunica prin intermediul SITE-ului.

Produs/e – orice bunuri prezentate pe SITE, inclusiv cele menționate in Comandă.

Conținut – reprezintă:

– toate informațiile de pe SITE care pot vizitate, vizualizate și accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– conținutul oricarui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Comerciant prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informație legată de Produsele (bunurile) si/sau prețurile practicate de orice Comerciant;

– date referitoare la Comerciant sau alte date ale acestuia

Obiectivul Conținutului prezent pe SITE este de a transmite informații actualizate si exacte.

Coșul Meu – secțiune prezentă pe SITE care ii permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Produse pe care dorește să le achiziționeze.

Comunicări Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic) conținând informații generale sau tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații cu privire la Produse adaugate in Coșul Meu.

Document – prezentele Termene și Condiții.

 

  1. Politica de vânzare

2.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi îi este permis oricarui Utilizator/Cumpărător.

2.2. Comunicarea cu Comerciantul/Vânzătorul se poate realiza prin datele de contact menționate pe SITE.

2.3. Produsele prezente și listate pe SITE, aparțin în totalitate Comercianților, BENEFICIARUL punând la dispoziție doar SITE-ul pe care Comercianții își pot lista Produsele, iar Utilizatorii/Cumpărătorii pot achiziționa orice produse doresc de la Comercianți direct prin acest SITE. BENEFICIARUL pune la dispoziție în mod gratuit acest SITE pentru a veni in sprijinul Comercianților dar și a Utilizatorilor/Cumpărătorilor.

2.4. Toate prețurile aferente Produselor sunt exprimate in lei (RON) și includ TVA.

 

  1. Confidențialitate

BENEFICIARUL va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură, pe care orice persoană care va accesa SITE -ul, o va furniza prin intermediul acestuia. Folosim datele dvs, doar dacă avem acordul, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea realiza doar în condițiile menționate în prezentul Document.

Pentru mai multe detalii accesați pagina ……………./politica-de-confidetialitate/